Søk billige flyreiser
finn ditt neste eventyr
Sammenlign priser
velg den beste billetten
Bestill hos reisebyrå
la drømmene dine bli virkelighet
  

 

Hvis du har lyst til å både reise for å oppleve en vakker by og shoppe i eksklusive og kule butikker er København en ideell by å reise til.

København er ikke bare full av vakre bygninger og imøtekommende mennesker, men har også shoppinggater som overgår de fleste og severdigheter som tar pusten fra deg. Du kan besøke tivoli, den lille havfruen, botanisk hage, og kongens garde. Våren setter hele København i full blomst, og det er verdt å ta en tur for å få en smakebit av den livlige byen.

 

Shopping – Strøget

Shoppinggatene kan på mange måter sammenlignes med gatene i Paris når det kommer til intimitet, og gatene i USA når det kommer til utvalg. Strøget i København er den lengste gågaten i Europa, og muligheten til å shoppe virker dermed uendelig. I tillegg til dette er Strøget et veldig populært sted for gatemusikanter, og det er ikke kun butikkene som kan tilby deg goder, men langs gaten er det boder som selger dansk pølse, iskrem, juice og mye mer. I Strøget finner du de fleste av de internasjonale kjente merkevarene representert, og variasjonen av butikker er enorm. Du kan finne butikker som Top Shop, Urban Outfitters, Weekday og Levis Store, eller merke butikker som Louis Vuitton, Prada, Mulberry, eller Boss.

  

Vintage – Studiestræde

Strøget er paradis for en shopoholiker, men den virkelig morsomme shoppingen kan du gjøre i de små trange smugene som ligger i nærheten. København er stappfull av snåle unike butikker, og butikker av samme type ligger ofte i nærheten av hverandre, og dette gjør at hele gater kan ha et unikt tema. Om du er interessert i Vintagebutikker bør du tar turen mot Studiestræde, der butikkene ligger på rekke og rad. Et lite tips vil være å ha med kontant, fordi mange av disse butikkene tar kun Danske Kort eller cash. Du vil komme over butikker som Wasteland, en rimelig og fantastisk vintagebutikk med et enormt utvalg, eller The Second Way, som ligger i en kjeller like ved Wasteland.

 

Arkitektur

I tillegg til dette er arkitekturen i København utstående, og en fin balanse mellom gammelt og nytt. Du kan spasere gjennom store shoppinggater, som Strøget, og ha muligheten til å ta en pause fra Urban Outfitters og gå inn på Trinitatis Kirke eller det runde tårn, et bygningskompleks fra 1600 tallet, som ligger to minutter unna Strøget.

 

Sykler

En annen måte å både se byen og ha muligheten til å komme seg rundt nesten kostnadsfritt er å leie sykler. Man kan på mange måter si at sykler i Danmark er som kuer i India, hellige. Det er sykkelstier overalt, og det ligger en tydelig respekt til syklister. De alle fleste forbinder Danmark og København med sykler, og det er mulig å leie en gratis bysykkel på alle de 120 forskjellige sykkelstandene i sentrale København, ved å deponere en 20 kroning. 

 

Den lille havfruen

København har som sagt mye å by på, som blant annet flere turistattraksjoner. En av Københavns største attraksjoner, er den lille havfruen, som fylte 100 år i 2013. Selv om statuen ikke gjør mye av seg, tiltrekker den seg flere tusen av beundrere år etter år. Skulpturen er inspirert av HC Andersens Eventyr som handler om havfruen som ofrer alt for å være sammen med drømmeprinsen på land.

 

Tivoli

En annen ting du bør få med deg er Tivoli i København. Dette tivoliet ligger bare et par minutter fra Rådhusplassen, og er verdens nest eldste fornøyelsespark, bestående av grønne områder, berg og dalbaner, gourmetmat, konserter og mye mer. Fornøyelsesparken er egnet for alle, med en rolig og avslappet atmosfære, hvor du kan finne innsjøer, fontener og vakre blomster. 


I vår tjeneste finner vi akkurat nå flybilletter til København for 930 kr tur/retur, gjør et søk og se hvilke priser du kan finne.

Sjekk flybilletter på denne linken:

http://www.flytur.no/fly/k%C3%B8benhavn_cphKøbenhavn

kos dere på tur.

Av reisende for reisende www.flytur.no

  

Legg inn kommentar

  
property not found
  
Tips en venn om denne reisen!
Mottagerens e-postadresse*

Ditt navn*

Din e-postadresse*

Melding (valgfritt)

Send
  
Tack för att du använder allaflygbiljetter.se
Vi vill gärna veta vad du tycker eller något, fyll i sådant här.
  
Registrera konto
Email
Lösenord (minst 4 tecken)
Bekräfta lösenord
SKICKA
  
Logga in
Email
Lösenord
  
Sammenlign alle billige flybilletter
Vi hjelper deg å finne de beste flybillettene på internett fra reisebyrå og flyselskap over hele verden. Et enkelt søk gir deg en rask og gratis sammenligning av de beste alternativene som finnes på internett. Bestillingen gjør du enkelt ved å klikke deg videre til en av våre leverantører.
© 2013-2023 flytur.no
Hjelp oss å bli bedre
Ditt navn:

Din e-post adresse:

Ris, Ros, Forslag eller Spørsmål


SEND