Søk billige flyreiser
finn ditt neste eventyr
Sammenlign priser
velg den beste billetten
Bestill hos reisebyrå
la drømmene dine bli virkelighet
  

 

Våren egner seg utmerket til et friskt pust for både nye opplevelser og en ny garderobe

 

Fra de store motehusenes butikker på 5th avenue, til de mer boheme klesbutikkene i Greenwich Village. Det er ikke grenser på hva New York har å by på når det gjelder shopping.

 

Siden Sex And The City serien har gått på tv skjermer verden over, har vi alle lært at New York er ett av de beste stedene å ta turen til, hvis ambisjonen er shopping. New York består av fem bydeler. Manhattan er den største bydelen hvor de mest sentrale tingene i storbyen skjer. Manhattan er kjent for sine eksklusive butikker og varehus som selger alt fra håndsydde kjoler, til silke og kasjmir trøyer. Selv om Manhattan regnes som den mest sentrale av bydelene hvor det skjer mest, stiller også bydelen Brooklyn med masse spennende men mer unike butikker. Her er tips til fem av New Yorks beste shoppingområder:

 

Greenwich Village- luksusbohem

Er du på utkikk etter noen trendy klær med kvalitet, er Greenwich Village stedet å dra til. Her finner du butikker som blant annet, LF store, Yves St Laurent Boutiqe, Star struck vintage clothing og Topshop. Greenwich Village er i tillegg ett av de mest kulturelle områdene i New York.

 

SoHo og Brodway

Både i SoHo og Brodway finner du butikker i samme stil som i Greenwich Village, bare i prisklassen under. Shopping området ligger i downtown New York , og er stedet å dra til om du er på utkikk etter et variert spekter av unike butikker.

 

Diamond District

Dette er et av New Yorks beste områder for kjøp av elektronikk og klær til en billig penge. Området er i tillegg et bra sted hvis man er ute etter avslag.

 

Fifth Avenue

Som et av de mest kjente shopping gatene i verden, lever også fifth avenue opp til sitt rykte. Gaten starter i enden av New Yorks midtpunkt, Central Park. Her kan du gjøre den ultimate shoppingrunden i blant annet butikker som, Tiffany’s & Co, Hermas, Armani og Jimmy Choo.

 

Herald Square & The Garment District

Dette er et av de mest kjente shoppingområdene med kjedebutikker husvegg til husvegg. Her er alle de store butikkene som, Macy’s, H&M, forever 21 og Victoria’s Secret. Dette er definitivt butikker du ikke bør gå glipp av på en shoppingtur i New York.   


I vår tjeneste finner vi akkurat nå flybilletter til LA for under 3400 kr tur/retur, gjør et søk og se hvilke priser du kan finne.

Sjekk flybilletter på denne linken:

http://www.flytur.no/fly/new+york_nyc

kos dere på tur.

Av reisende for reisende www.flytur.no

 


  

Legg inn kommentar

  
property not found
  
Tips en venn om denne reisen!
Mottagerens e-postadresse*

Ditt navn*

Din e-postadresse*

Melding (valgfritt)

Send
  
Tack för att du använder allaflygbiljetter.se
Vi vill gärna veta vad du tycker eller något, fyll i sådant här.
  
Registrera konto
Email
Lösenord (minst 4 tecken)
Bekräfta lösenord
SKICKA
  
Logga in
Email
Lösenord
  
Sammenlign alle billige flybilletter
Vi hjelper deg å finne de beste flybillettene på internett fra reisebyrå og flyselskap over hele verden. Et enkelt søk gir deg en rask og gratis sammenligning av de beste alternativene som finnes på internett. Bestillingen gjør du enkelt ved å klikke deg videre til en av våre leverantører.
© 2013-2023 flytur.no
Hjelp oss å bli bedre
Ditt navn:

Din e-post adresse:

Ris, Ros, Forslag eller Spørsmål


SEND