Søk billige flyreiser
finn ditt neste eventyr
Sammenlign priser
velg den beste billetten
Bestill hos reisebyrå
la drømmene dine bli virkelighet
  

Gjør det du kan er selvfølgelig bra, men å gå hele veien og gjøre opp for hele sin karbonindustrien peker i riktig retning! 

Den lille Costa Rica flyselskapet Nature Air er nå verdens første 100% karbonnøytrale flyselskapet, og vi håper selvfølgelig at flere vil følge deres leder. Så hvordan virker det? Vel etter en langsiktig prosjekt for å få grunneiere til å identifisere økonomisk verdi for deres land, for eksempel gjennom økoturisme, vil det bidra til å finne nye inntekter, i stedet for å betale regninger etter ødeleggelsene. Nature Air er nå bidrar til å beskytte 600 dekar skog.

Nature Air har også lansert en self-made biodrivstoff som er laget av brukt matolje, som de allerede bruker for sine kjøretøyer. Så neste gang du plukker opp frityrgryten slik at du vet hva du skal gjøre av olje!

  

Legg inn kommentar

  
property not found
  
Tips en venn om denne reisen!
Mottagerens e-postadresse*

Ditt navn*

Din e-postadresse*

Melding (valgfritt)

Send
  
Tack för att du använder allaflygbiljetter.se
Vi vill gärna veta vad du tycker eller något, fyll i sådant här.
  
Registrera konto
Email
Lösenord (minst 4 tecken)
Bekräfta lösenord
SKICKA
  
Logga in
Email
Lösenord
  
Sammenlign alle billige flybilletter
Vi hjelper deg å finne de beste flybillettene på internett fra reisebyrå og flyselskap over hele verden. Et enkelt søk gir deg en rask og gratis sammenligning av de beste alternativene som finnes på internett. Bestillingen gjør du enkelt ved å klikke deg videre til en av våre leverantører.
© 2013-2024 flytur.no
Hjelp oss å bli bedre
Ditt navn:

Din e-post adresse:

Ris, Ros, Forslag eller Spørsmål


SEND