Søk billige flyreiser
finn ditt neste eventyr
Sammenlign priser
velg den beste billetten
Bestill hos reisebyrå
la drømmene dine bli virkelighet
  

 

Våren egner seg utmerket til et friskt pust for både nye opplevelser og en ny garderobe

 

Fra de store motehusenes butikker på 5th avenue, til de mer boheme klesbutikkene i Greenwich Village. Det er ikke grenser på hva New York har å by på når det gjelder shopping.

 

Siden Sex And The City serien har gått på tv skjermer verden over, har vi alle lært at New York er ett av de beste stedene å ta turen til, hvis ambisjonen er shopping. New York består av fem bydeler. Manhattan er den største bydelen hvor de mest sentrale tingene i storbyen skjer. Manhattan er kjent for sine eksklusive butikker og varehus som selger alt fra håndsydde kjoler, til silke og kasjmir trøyer. Selv om Manhattan regnes som den mest sentrale av bydelene hvor det skjer mest, stiller også bydelen Brooklyn med masse spennende men mer unike butikker. Her er tips til fem av New Yorks beste shoppingområder:

 Mer...

  
  
  


Lansering ny tjeneste for flybilletter Flytur.no

Flytur.no leverer en intelligent løsning for flysøk og har som mål å gjøre det enkelt og raskt å bestille flybilletter. 
Med riktig søketeknologi , gode sorteringsmuligheter , og en funksjonell lavpris kalender skal vi gjøre det enkelt for brukerne å bestille en billett . 
Vi vil hjelpe brukeren med å finne de beste flybillettene blant reisebyråer og flyselskaper over hele verden . 

Et enkelt søk vil gi brukeren en rask og gratis sammenligning av de beste alternativene online. 

Andre søketjenester leverer ofte dårliga resultater og har ingen gode funksjoner for sortering. Her har brukeren helt klart et behov for å forenkle søket etter en flybillett som passer . 

Vi samler alle flybillettene på et sted. 

Av reisende for reisende www.flytur.no
  
  
  


Shopping er en av de beste aktivitetene man kan gjøre Los Angeles. Du kan enten grave gjennom vintage butikker eller vindushoppe etter ekstravagante luksusvarer. 

Handleopplevelsen i Los Angeles starter i den viltvoksende LA Fashion District Downtown LA, herfra kan du velge mellom fantastiske kjøpesenter som The Grove, Beverly Center, Hollywood & Highland, The Americana at Brand, Third Street Promenade eller Santa Monica Place. 

Mer...



  
  
  

Det er på tide å bli bestevenner med vår favoritt funksjonen Lavpris kalender - Den enkleste måten å finne en billig billett for deg som kan være litt fleksibel i din reise. Ikke prøvd det ennå? Bli med! Mer...

  
  
property not found
  
Tips en venn om denne reisen!
Mottagerens e-postadresse*

Ditt navn*

Din e-postadresse*

Melding (valgfritt)

Send
  
Tack för att du använder allaflygbiljetter.se
Vi vill gärna veta vad du tycker eller något, fyll i sådant här.
  
Registrera konto
Email
Lösenord (minst 4 tecken)
Bekräfta lösenord
SKICKA
  
Logga in
Email
Lösenord
  
Sammenlign alle billige flybilletter
Vi hjelper deg å finne de beste flybillettene på internett fra reisebyrå og flyselskap over hele verden. Et enkelt søk gir deg en rask og gratis sammenligning av de beste alternativene som finnes på internett. Bestillingen gjør du enkelt ved å klikke deg videre til en av våre leverantører.
© 2013-2024 flytur.no
Hjelp oss å bli bedre
Ditt navn:

Din e-post adresse:

Ris, Ros, Forslag eller Spørsmål


SEND